XII PASSEJADA AMB BARRET - Verticals

La Passejada amb Barret de Barcelona és un esdeveniment cultural popular que convida tothom que vulgui a passejar-se amb barret. És una manera de passar una bona estona i donar la benvinguda a la primavera.

Organitzat per les capelleres barcelonines Nina Pawlowsky i Cristina de Prada, l'esdeveniment està inspirat en el concepte americà del "Easter Parade", que és particularment popular a la ciutat de Nova York on tradicionalment el diumenge de Pasqua es tanca al tràfic un tram de la 5ª Avinguda perquè la gent surti a passejar amb barret.

La Passejada amb Barret és l'excusa que els amants del barret necessiten per comprar-se un barret nou o desempolsar un que tenien guardat i així sortir al carrer amb la seva peça preferida. Tot val, no solament el clàssic barret, sinó també gorres, capells de còctel, turbants, bombins i un llarg etcètera.

La primera edició de la Passejada amb Barret es va celebrar l'any 2005 i ha anat guanyant en popularitat amb el transcurs dels anys. L'any 2015 varen assistir quasi mil cinc-centes persones, i aquest any esperem atreure encara a més amants del barret.

La Passejada brinda també una ocasió als comerços de la Ciutat Comtal per engalanar els seus aparadors amb barrets i organitzar esdeveniments relacionats amb aquest meravellós accessori.

La Passejada amb Barret comença a les 12 del migdia a Rambla de Catalunya amb Diagonal, on és l'escultura de la Girafa Coqueta i aquest any finalitzarà a la Plaça de Catalunya.

Us esperem a totes i tots el 3 d'abril a les 12 del migdia… amb barret, naturalment!!

Nina Pawlowsky i Cristina de Prada, capelleres.